Welkom op de website van qua-draad

We hopen dat u met veel plezier onze website bekijkt en inspiratie opdoet. Vanwege de kwaliteit van de foto's kan het voorkomen dat het laden van de pagina's iets meer tijd vraagt.

Behalve foto's gezamenlijke tentoonststellingen vindt u ook foto's van werkstukken van leden van qua-draad. U bent hierbij uitgenodigd om een review te plaatsen.

TEXTIELFESTIVAL WEERRIBBEN 2022

Qua-draad exposeert op de 4e editie van het Textiel Festival Weerribben op 10, 11 en 12 juni 2022

In het tweede weekend van juni 2022 is Nationaal Park Weerribben-Wieden weer hét textiele hart van Overijssel. Textiel Festival Weerribben wil zoveel mogelijk mensen (jong en oud) laten kennis maken met de wondere wereld van textiel en de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Bekijk in 3 dagen alles wat (on)bekende textielkunstenaars hebben gecreëerd rondom het thema van het festival “POP-UP!”, op verschillende locaties in en rond Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Dit mag je niet missen! Hierbij een link naar de pagina van het textielfestival voor meer informatie

https://textielfestivalweerribben.nl

Textiel Festival Weerribben verwelkomt weer veel textielkunstenaars. Textiel Festival Weerribben vindt het belangrijk om een podium te bieden aan deze kunstvorm. De kunstroute die je op de fiets of (deels) met de auto kan doen, gaat door zes dorpen, te weten: Oldemarkt, Paasloo, Basse, Blesdijke, Kalenberg en Ossenzijl. Textiel Festival Weerribben en Buitencentrum Weerribben van Staatsbosbeheer werken deze editie weer samen.

Wij laten jullie graag alvast laten zien welke textielkunstenaars in elk geval in 2022 acte de présence geven. Er hebben zich nog veel meer textielkunstenaars aangemeld en deze worden later toegevoegd. Voor meer informatie over de desbetreffende textielkunstenaar kan je op de afbeelding klikken. Hierbij de directe link naar de exposities

https://textielfestivalweerribben.nl/exposities/ 
 

 

Gastenboek